Gold AG & Adem Ramadani - Era Ramazan

fanlink.to/EraRamazan
@ONIMA - smarturl.it/ONIMA

Teksti: Arian AGUSHI
Melodia: Kreshnik AVDIU
Aranzhman: Ardian KASTRATI
Mix & Mastering: Rrahman KRYEZIU
Video: Imagine FILMS
Skenari & Regjia: Arian AGUSHI

@Gold AG & Adem Ramadani - Era Ramazan
Connect with Gold AG
Facebook | GoldAG.Legend
Instagram | arianagushi
Connect with Adem Ramadani
AdemRamadanifaqjazyrtare
ademramadani78

#GoldAG #ademramadanizyrtare #ONIMA

Коментара

 1. Gzim Rexhepi

  Gzim RexhepiПре сат

  ❤️❤️❤️❤️❤️

 2. Gzim Rexhepi

  Gzim RexhepiПре сат

  Urime Fitër Bajramin të gjitheve! 🕋🤲🏽❤️

 3. Gzim Rexhepi

  Gzim RexhepiПре сат

  ❤️❤️🕋🤲🏽

 4. Laurent Mijalica

  Laurent MijalicaПре 5 сати

  Mir

 5. Ask to seduce Miss

  Ask to seduce MissПре 7 сати

  Adem Ramadani Gold AG Allahu Ju Ruajt Amin Ya Rrabin

 6. Asman Hoti

  Asman HotiПре 8 сати

  Elhamdulilah, Elhamdulilah, Elhamdulilah rabulalemin!!!

 7. Hana Krasniqi

  Hana KrasniqiПре 9 сати

  UN JAM MUSLIMANE PO JU THAM URIME FITER BAJRAMI TE GJITHVE ALLAHU JAV KA PRANU AGJERIMIN AMIN ☝️ SHUM MIR ADEM RAMADANI KE KENGDU DHE GOLDI KA KNU SHUM MIR SUKSESE ☝️🤲💜🤎🤩🤩😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰

 8. Elton Daily

  Elton DailyПре 22 сата

  🇩🇪Mësoni gjermanisht etj tek kanali ynë.

 9. niduoe stre

  niduoe streПре дан

  Ju lumte goja per kete kenge te mrekullueshme ! Nostalgji per kohet e vjetra !Zoti na e pranofte agjerimin ishaAllah !

 10. Lime Shtufi

  Lime ShtufiПре дан

  👏👏👏👏👏👏👏👍👍👍☝️☝️☝️

 11. Pepa Ilda

  Pepa IldaПре дан

  🤲🏻🤲🏻

 12. liridon bytyqi

  liridon bytyqiПре дан

  Kjo ilahi ka me mbet emblematike per Ramazan,❤❤❤😭

 13. Rambothe Risa

  Rambothe RisaПре дан

  Urine ❤❤❤❤💙💙

 14. niduoe stre

  niduoe streПре дан

  lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 15. Sibora Gashi

  Sibora GashiПре 2 дана

  Na knaqt me kto muzika oo zot ruj kta burra aq zemer mir❤Gold ag dhe ademi❤ shumm ilahi e bukur.

 16. Пре 2 дана

  Selame aljkum vella

 17. k_rim_rimk 75paris

  k_rim_rimk 75parisПре 2 дана

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 18. k_rim_rimk 75paris

  k_rim_rimk 75parisПре 2 дана

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 19. k_rim_rimk 75paris

  k_rim_rimk 75parisПре 2 дана

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 20. k_rim_rimk 75paris

  k_rim_rimk 75parisПре 2 дана

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 21. k_rim_rimk 75paris

  k_rim_rimk 75parisПре 2 дана

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 22. k_rim_rimk 75paris

  k_rim_rimk 75parisПре 2 дана

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 23. k_rim_rimk 75paris

  k_rim_rimk 75parisПре 2 дана

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 24. k_rim_rimk 75paris

  k_rim_rimk 75parisПре 2 дана

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 25. k_rim_rimk 75paris

  k_rim_rimk 75parisПре 2 дана

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 26. k_rim_rimk 75paris

  k_rim_rimk 75parisПре 2 дана

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 27. k_rim_rimk 75paris

  k_rim_rimk 75parisПре 2 дана

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 28. k_rim_rimk 75paris

  k_rim_rimk 75parisПре 2 дана

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 29. k_rim_rimk 75paris

  k_rim_rimk 75parisПре 2 дана

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 30. Mahmoud Alesmail

  Mahmoud AlesmailПре 2 дана

  رمضان كريم:)

 31. Kosova Ferizaj

  Kosova FerizajПре 2 дана

  Shkoj ramazani erdhi bajrami ❤❤❤👏👏

 32. Lenci Gjoka

  Lenci GjokaПре 2 дана

  O cfar ze te bukur ke adem te bekoft zoti

 33. Arlind Hoxha

  Arlind HoxhaПре 2 дана

  Ju lumte goja per kete kenge te mrekullueshme ! Nostalgji per kohet e vjetra !Zoti na e pranofte agjerimin ishaAllah !

 34. bofooit gojo

  bofooit gojoПре 2 дана

  Allahu ju ruajt e ju shperbleft jeni te pa zevendesueshem Per hajr na qofte ky muaj i bekuar Urime te gjithe musulmaneve😭❤❤❤🤲🤲🤲

 35. moni ferizi

  moni feriziПре 2 дана

  ℝ𝕒𝕞𝕒𝕫𝕒𝕟𝕚

 36. Annette Jenkins

  Annette JenkinsПре 3 дана

  ssur.cc/girlsonlinekcs97 💖🖤👄 _L-o-V-e-S-e-X_👸 #👄今後は気をライブ配信の再編ありがとうです👩‍ #この日のライブ配信は、#かならりやばかったですね!#1万人を超える人が見ていたもん(#笑)#やっぱり人参最高!#まさかのカメラ切り忘れでやら1かしたのもドキドキでした, #在整個人類歷史上,#強者,Y( #富人和具有狡猾特質的人捕食部落,#氏族,#城鎮,#城市和鄉村中的弱者,#無`'#守和貧窮成員。#然而,人類的生存意願迫使那些被拒絕,被剝奪或摧毀的基本需求的人們找到了一種生活方式,#並繼續將其 融入不斷發展的人類社會。.#說到食物,#不要以為那些被拒絕的人只吃垃圾。#相反,💔#他們學會了在被忽視的肉類和蔬菜中尋找營養。#他們學會了清潔,#切塊,#調味和慢燉慢燉的野菜和肉類,#在食品市場上被忽略的部分家用蔬菜和肉類,#並且學會了使用芳香的木煙(#如山核桃,#山核桃和豆科灌木 #來調味食Y%_

 37. bofooit gojo

  bofooit gojoПре 2 дана

  Kush agjeron Allahu ju boft Kabull

 38. Rinesa Berisha

  Rinesa BerishaПре 3 дана

  🤲🤲🤲🤲❤❤❤❤

 39. Rexhep Treshnjeva

  Rexhep TreshnjevaПре 3 дана

  ju knoft zemra ☝

 40. gezime tafxhafa

  gezime tafxhafaПре 3 дана

  Me tëvërtetë është shumë e bukur

 41. DREAM OF CHARLI D'AMELIO

  DREAM OF CHARLI D'AMELIOПре 3 дана

  sikur te gith te kishim qen musliman e te lutim allahun qe krijoi cdo gje ZOTI AGJERIMIN JA U PRANOFT 💘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 42. Eda Axhami

  Eda AxhamiПре 3 дана

  Urime bajrami musliman

 43. Herolinda Halilaj

  Herolinda HalilajПре 3 дана

  Zoti ja u pranoft te gjithve muslimanve

 44. Fation tony

  Fation tonyПре 3 дана

  Allahu ju shperbleft me xhehnet ju dhe te gjithe myslimanet kudo ne bot zoti ja pranoft sakrificen dhe mundin qe bejn per tmadhin allah dhe per kedo qe te pakten e permend ne kete muaj te begat zotin dhe ketyre dy bylbylave zoti i dhasht me tmirat

 45. Erza Zeneli

  Erza ZeneliПре 3 дана

  urime razani❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻shum e shum

 46. Erza Zeneli

  Erza ZeneliПре 3 дана

  alah fale❤️❤️🥰🥰😍🤩🥺😢😭😓😥🤗😰😪😷🤧🤲🏻🤲🏻🤲🏻👏🏻🤲🏻🤲🏻

 47. sara imran

  sara imranПре 3 дана

  Allahu te Nderofte Adem Ramadani per kyt ilahi te mrekullueshme 🤲🏻🤲🏻

 48. fouoii gyhh

  fouoii gyhhПре 3 дана

  Zoti ju ndimoft gjithve

 49. Bajram Beganaj

  Bajram BeganajПре 4 дана

  Shum bukur mashalla 🕋🕋🕋🕋🕋❤️❤️❤️🕌🕌🕌🕌

 50. Femi Sefa

  Femi SefaПре 4 дана

  Amin. Amin. Zoti. Vshrblej amin

 51. Liona Perteshi

  Liona PerteshiПре 4 дана

  ALLAHU 💕💕💕💕💓💓💜💜💙

 52. Enver Allciniku

  Enver AllcinikuПре 4 дана

  Hallall te dyve .

 53. Ermal 54

  Ermal 54Пре 4 дана

  Zoti na ruajt ishalla

 54. ORNELA ZYLFA

  ORNELA ZYLFAПре 3 дана

  Mashallah. Urime te gjith myslymaneve kudo qe jan. Zoti para ne mbrapa

 55. ueeuu Shabani

  ueeuu ShabaniПре 4 дана

  Hwbsh qq qys whuq 1hchq qucuq wucuwuw

 56. Mubexhel Bajrami

  Mubexhel BajramiПре 4 дана

  1gy

 57. Ardi Kasami

  Ardi KasamiПре 4 дана

  😇😇😇😇😇ahlla

 58. vera palloshi

  vera palloshiПре 4 дана

  wiah🤲

 59. Celular Line

  Celular LineПре 5 дана

  Gold Ag ska fjal per ty je i pa pershkushem respekte zoti te rujt e mos pafsh keq me si bravo per kengen

 60. Oligers Xhafa

  Oligers XhafaПре 5 дана

  Rrenqethje mishi 🤲🏻

 61. Ushti Ushti

  Ushti UshtiПре 5 дана

  Hallall e pac vella 🕋☪️

 62. Aziz Buzolli

  Aziz BuzolliПре 5 дана

  Amin

 63. lejla morina

  lejla morinaПре 5 дана

  Bosi

 64. Suela Hoxha

  Suela HoxhaПре 5 дана

  🙏🙏🙏😇

 65. lindita Havolli

  lindita HavolliПре 5 дана

  Zoti ju bekoft me ke ni ba me zemer me kajt se jam rrit pa nan me gjyshin I cilli u kan nje engjull njeri I knushem mka rrit me gjitha te mirat ishalla zoti me gjent e ka shperblu

 66. bowen voowy

  bowen voowyПре 3 дана

  Do tua thyejmë të gjitha rekordet botrore InShaAllah! Allahu ju ruajtë!!!

 67. Dekretuesi Dekret

  Dekretuesi DekretПре 5 дана

  Nana Adem Ramadan nuk bon ma, per qita jam i sigurt. ❤️👏🏾❤️❤️❤️🐐

 68. ADNIT

  ADNITПре 5 дана

  Super

 69. Brendon Bytyci

  Brendon BytyciПре 6 дана

  😘😘😘😘😘😘😘😘❤❤❤

 70. Brendon Bytyci

  Brendon BytyciПре 6 дана

  Urime ramazani

 71. daim Hmza

  daim HmzaПре 6 дана

  😭😭🤝🤝🤲🤲😞😞😞🕌🕌👍👍👍👍🎆🎆🧒🧒🧒🧒😘🥰😘😘😊😘😘😘😘

 72. ueeuu Shabani

  ueeuu ShabaniПре 6 дана

  Y sezwwys wh

 73. Erdi Hajredini

  Erdi HajrediniПре 6 дана

  O zoti ju bekoft shum keng e qellume

 74. hen ko

  hen koПре 6 дана

  Urime gjith muslimanve muaji i shejt i Ramazanit 🤲🏻❤️

 75. Emily An

  Emily AnПре 4 дана

  Vëllezër dhe motra të besimit islam, Urime muaji i veçantë dhe i bekuar i Ramazanit🌙! Ta shfrytëzojmë këtë muaj të mëshirës, paqes, bamirësisë për reflektim dhe përmirës

 76. Vlora Zeqiri

  Vlora ZeqiriПре 6 дана

  Respekt per Adem Ramadanin ju lumt se naknaqet zemerat 🙏🙏

 77. Nazmi Odai

  Nazmi OdaiПре 6 дана

  Shum qef e kam ket Muzak me ben me lot

 78. Endi Sllamniku

  Endi SllamnikuПре 6 дана

  5 milion views per 3 jav "13 prill - 9 maj" 👏 ju lumt shum ilahi e bukur. Allahu ju ruajt e ju shpërbleftë për këtë ilahi të bukur qa na e sollet e na e knaqt shpirtin se qdo dite me e degju nuk bohet bajat. Allahu ju dhasht sa me shum suksese se e meritoni me të vërtetë ❤️🤲👏👏👏

 79. opzz xsin

  opzz xsinПре 5 дана

  gjith besimtareve musliman.dhe i shperbleft me.te.mirat e tij te pafund.Amin🤲

 80. opzz xsin

  opzz xsinПре 6 дана

  Urime gjith muslimanve muaji i shejt i Ramazanit ☝🏻🤲🏻❤️

 81. DREAM OF CHARLI D'AMELIO

  DREAM OF CHARLI D'AMELIOПре 3 дана

  @Emily An aminnn

 82. Emily An

  Emily AnПре 4 дана

  Urime gjith muslimanve muaji i shejt i Ramazanit 🤲🏻❤️

 83. Asman Hoti

  Asman HotiПре 6 дана

  Do tua thyejmë të gjitha rekordet botrore InShaAllah! Allahu ju ruajtë!!!

 84. fouoii gyhh

  fouoii gyhhПре 3 дана

  GJITH FALEMINDERIMET I TAKOJN VEQ ZOTIT 🤲☝❤

 85. Gezim Tafa

  Gezim TafaПре 6 дана

  Hj

 86. sofe ademaj

  sofe ademajПре 6 дана

  duh

 87. California California

  California CaliforniaПре 6 дана

  Zemra ju knoft tdyve allahu ja pranoft ramazanin Amin 🤲🙏🙏

 88. opzz xsin

  opzz xsinПре 6 дана

  Ü

 89. ekrem ekremi

  ekrem ekremiПре 6 дана

  Mire shume Allahu ju ruajt. Po vallah qashtu ka qene.

 90. Floriana Ibrahimi

  Floriana IbrahimiПре 6 дана

  👏👏👏👏

 91. Sumejra Imeri

  Sumejra ImeriПре 7 дана

  Urime ramazani

 92. Amra Ferati

  Amra FeratiПре 7 дана

  😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

 93. Mario Terezia

  Mario TereziaПре 7 дана

  Adem Ramadani Gold AG Allahu Ju Ruajt Amin Ya Rrabin

 94. ueeuu Shabani

  ueeuu ShabaniПре 7 дана

  m htgdg gtdg gtdg gdg gdgdg mhdg

 95. Anuar Halili

  Anuar HaliliПре 7 дана

  Allahu ju rujt

 96. Muabije Mustafa

  Muabije MustafaПре 7 дана

  Ì

 97. Nexhmije Morina

  Nexhmije MorinaПре 7 дана

  Amin

 98. Gento Casio

  Gento CasioПре 7 дана

  MeashaAllah shum ilahi e bukur zoti ju nderoft

 99. Miri B

  Miri BПре 7 дана

  teksti Gold Ag dhe zeri Ademit kombinim perfekt ,,, Agjerim te pranuar vllezer e motra ,,

 100. Arijan Idrizi

  Arijan IdriziПре 7 дана

  Allahu ju shperbleft mashAllah

 101. mahtab ctg21

  mahtab ctg21Пре 7 дана

  Where this country

 102. Kercova 6250

  Kercova 6250Пре 7 дана

  The language is albanian but it was shot in macedonia 🙂

 103. Alisa Sadiki

  Alisa SadikiПре 7 дана

  Ü

 104. Dej Javu

  Dej JavuПре 7 дана

  GJITH FALEMINDERIMET I TAKOJN VEQ ZOTIT 🤲☝❤

 105. Mahalakshmi P

  Mahalakshmi PПре 5 дана

  1:52 Win iPhone 12 PRO 🔽 rsclub.info/life/video/am_PrNdrqnFoxL0.html 在整個人類歷史上,強者,富人和具有狡猾特質的人捕食部落,氏族,城鎮,城市和鄉村中的弱者,無`'守和貧窮成員。然而,人類的生存意願迫使那些被拒絕,被剝奪或摧毀的基本需求的人們找到了一種生活方式,並繼續將其DNA融入不斷發展的人類社會。 說到食物,不要以為那些被拒絕的人只吃垃圾。相反,他們學會了在被忽視的肉類和蔬菜中尋找營養。他們學會了清潔,切塊,調味和慢燉慢燉的野菜和肉類,在食品市場上被忽略的部分家用蔬菜和肉類,並且學會了使用芳香的木煙(如山核桃,山核桃和豆科灌木 來調味食物煮的時候 1620629511

 106. Nevrije Osmani

  Nevrije OsmaniПре 7 дана

  Zemren ma knaqet me ket ilahi poo shumm ze te mir ke o adem halllall te qoft ❤

 107. bowen voowy

  bowen voowyПре 3 дана

  Urime gjith Muslimaneve muaji bekuar I ramazanit ❤️

 108. Tetova Banesa

  Tetova BanesaПре 8 дана

  Selamu Alejkum die Agjerim te Leht gjith vllezerve Shqiptar Es Bylbila qe na i dhurroi Allahu me na knaq me ket Ilahi Zoti i Bekoft Shqiptaret Aaaamin

 109. Lali XhanTy

  Lali XhanTyПре 8 дана

  MARSHALLA BUKUR VJEN KUR PO E NIGJOJ🤲🤲🤲☝🏽

 110. Zimbeti Zimberi

  Zimbeti ZimberiПре 8 дана

  🥰🤩😇👼🤲🤲🤲🤲👀💝

 111. Melisa Kuqi

  Melisa KuqiПре 8 дана

  🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰❤️✨🤲🤲🤲🤲

 112. Rexhep Danqi

  Rexhep DanqiПре 8 дана

  😭😭 😭☝👆🙌😭

 113. Albani Alban

  Albani AlbanПре 8 дана

  ☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻🤲🤲🤲🤲

 114. Bleon Krasniqi

  Bleon KrasniqiПре 8 дана

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 115. Bleon Krasniqi

  Bleon KrasniqiПре 8 дана

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall