Podcast DLZ i Božo Prelević: Vučićev voz iskače iz šina

nova.rs/video/?ref=yt
Gost nove epizode prvog srpskog političkog špageti isterna Dobar, loš, zao još jednom se zaprepastio nad činjenicom da autori Marko Vidojković i Nenad Kulačin još uživaju na slobodi i nisu uhapšeni i poručio im da nisu nimalo smešni u odnosu na to koliko je smešan predsednik Srbije. Po njemu, trebalo bi pod hitno da ga pozovu kao trećeg voditelja.
A, kada je reč o Aleksandru Vučiću, Prelević je zaključio da njegov voz iskače iz šina i da je izgubio kontrolu nad političkom situacijom, jer o tome govore slučajevi „Jovanjica“ i „Velja Nevolja“.
Prelević sumnja u zvaničnu verziju smrti svog kolege Vladimira Cvijana i nema objašnjenja za činjenicu da se za nju saznalo tek posle tri godine. Rekao je i da svi detalji u vezi sa udesom na naplatnoj rampi u Doljevcu govore da je na mestu vozača sedeo Zoran Babić, kao i da dva minuta snimka koja nedostaju sigurno u svojim rukama ima Nebojša Stefanović.
Kako je izgledala poseta lude glave Rudnoj Glavi, kako glasi demanti predsednika Srbije da je lud, ko je arogantna lažljivica i zašto Srđan Preradović nije Srđan Preradović, pogledajte u novom izdanju DLZ.
Pratite nas na:
www.nova.rs
nova.rs.officialpage
nova.rs_portal
novarsonline
Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale!
Copying, re-uploading and illegally distributing this copyrighted work is strictly prohibited!

Коментара